måndag 4 juni 2012

Tribbles har invaderat mitt hem!

Möt Tribbles!


Alla som har sett Star Trek har säkert stött på Tribbles ( http://en.memory-alpha.org/wiki/Tribble ) som verkar vara ( jag har inte superkoll på det här ska jag erkänna, och baserar all fakta på vad jag har fått berättat för mig och läst på Wikipedia) någon sorts organism/djur som är allmänt söta, trevliga, lurviga och som dyker upp i serien. De är lite grann som katter, fast utan ben, svansar, och någonting alls utöver en rund lurvig plätt som äter ( inger verkar veta riktigt hur), sover, spinner och förökar sig (ingen vet hur heller, men de är tydligen bra på det). Sympatiska små kreatur alltså!


Jag blev ombedd att göra några stycken som priser till SM i kortspelet om de här små krabaterna, vilket går av stapeln i Stockholm i helgen som kommer. Det har blivit fyra, tre stora och en liten. Om man vill ha en sån så får man gå in här : http://www.dragonslair.se/showevent.php?id=4761 och helt enkelt delta till bästa förmåga.....


De är sjukt söta och mysiga att hålla i... 

3 kommentarer:

  1. Fy fan va du är duktig, och snabb! Jag frågade ju dig i går (söndags) kväll och nu är de redan färdiga. Fick du lov att offra en av katterna för pälsen?

    SvaraRadera
  2. Tackar och bugar! Katterna lever och mår bra, jag hade en lagom "slatt" liggandes i en lämplig färg som precis räckte. :)

    SvaraRadera
  3. en lurvslatt, haha:D

    SvaraRadera