söndag 26 maj 2013

Bleeep Bleeep Jag lever!


Jag lovar, jag är inte kidnappad, borttappad, bortsprungen, vilse, sjuk, instängd i en flyttkartong eller hålls gisslan av katterna tills de får en personlig konservburksöppnare som finns tillgänglig 24/7. Jag har bara lite mycket att göra, och är lite trött den övriga lilla tiden som finns... Det är snart över.

Och jag har packat ner allt mitt garn. (Jag VET! Det är hemskt...) Jag trodde att det skulle vara det som åkte ner sist förutom tandborsten och katterna men jag tog ett vuxet och moget beslut och gjorde en beräkning på hur mycket jag FAKTISKT skulle hinna sticka innan jag har flyttat och kan riva upp lådorna igen i vild garnabstinens... Och med tanke på att det ska packas och städas och fixas och att jag fortfarande inte har kommit på ett sätt att slippa äta och sova mellan varven så har jag lyckats begränsa mig. Om inte annat av ren trötthet.

Och jag har ju Grace som är något av en snuttefilt just nu. Den tar lång tid, är mjuk och trygg och finns där. Pålitlig. Good Old Grace.
Mitt i allt kaos har jag dessutom hunnit göra klart Holden Shawlette vilket var bra eftersom den helst skulle stanna i Hufvudstaden hos sin tilltänkta matte och slippa åka fram och tillbaka.
Det här var en väldigt trevlig stickning, en sån där som man gör och sen börjar fundera på hur många olika varianter man skulle kunna göra den i. Det blir nog fler, framför allt skulle jag kunna tänka mig att göra den större.
Jag följde mönstret vidare till och med v 14 istället för bara till v 7 i sista rapporten som det stod i mönstret att man skulle göra, på det sättet kunde jag använda upp ett helt nystan av Zauberball (minus några meter) och fick den liiiite större.

Om man vill se en väldigt trevlig utställning (som jag dessutom har varit med och petat lite i, även om det är ganska inofficiellt) så tycker jag att man ska ta sig till Nordiska Museét och titta på deras utställning om Folkhemmet . Den kommer att finnas mer eller mindre permanent, men jag tycket så klart att man ska se den NUNUNUUU!! Jag har varit där, och den är superfin... De har till och med byggt upp trapphus och balkong från ett gammalt HSB-hus. Hög vintagefaktor och mycket nostalgi utlovas.
Vem vill inte bo här?
Bra grejer.
Söt, sötare, sötast?


1 kommentar:

  1. Så där såg det ut hos min mormor när jag var liten. Och hon hade en sådan som på bilden symaskin som man fick akta sig för så man inte klämde fingrarna i. En sån dockvagn hade jag själv! Nostalgi!

    SvaraRadera